zaterdag 5 november 2011

Ben ik nou gek of..........

Ben ik nou gek of.............
Zie ik toch van die fantastische mooie luiken op MP staan en NOU JA verhip nog voor een leuke prijs..........DUS ik bied de vraagprijs ............YES dus ik heb ze gekocht JAHOEEEEEEE hier wordt ik helemaal blij van !!!!

Nog geen uur later wordt er LET OP........ wel 5 euro over heen geboden ( AHUM 11 GULDEN, Tante Jo denkt "zo ouderwets als ik ben " soms nog in guldens hihihi)
Niks kan mij overkomen want ik heb toch echter de prijs geboden.........

Wat schept mijn verbazing !
Ik kreeg (toch nog netjes) een mail dat de luiken verkocht waren aan de andere partij.........Duuhh

Dus die 5 euro extra was de HOOFDPRIJS ( ? ), ik bedoel als je er dan gelukkiger van wordt als je 2 patatjes mayo, 2 grote Biertjes, 2 bruine broden bij de bakker, 2 Mac Flurries of 2 Grote Franse friet van Mc Donalds extra kan kopen.........

Wat denken jullie.........wordt Tante Jo nou gek of ...........???
Prijs = Prijs toch ?? Eerlijk = Eerlijk toch ??

Tante Jo wordt hier te oud voor denk ik, ik ben altijd erg positief en opgewekt maar hier wordt ik zooooo SJAGGIE van...

DIT LUCHT OP ZEG...........IK BEN HET KWIJT.........GAAN WE NU WEER LACHEN.


3 opmerkingen:

 1. jij word niet gek, ze worden gewoon steeds onbeschofter (al krijg ik meestal geen mail hoor, ik heb het zelfs wel eens gehad voor 0.50 cent)
  je word er echt kriegel van zulke lui
  Fijn weekend gewenst
  Groetjes Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jo, via marktplaats op je blog gekomen. Ik heb in het verleden al eens een paspop en Jabot bij je gekocht, en zit nog steeds te kwijlen bij de mooie corsetten en schoentjes maar nog te duur zijn voor mijn portemonnee. Meid wat je allemaal niet meemaakt op MP, de mensen zijn te onbeschoft om terug te mailen, en soms maak je een afspraak, komen ze niet eens opdagen. Kan me er ook zooo boos om maken, maar dat boeit hun toch niks. Ik heb trouwens ook een blog, en ben gek op rommelmarkten, kan er iedere week wel heen om te struinen.

  Groetjes, Corien vd Oever
  http://mylife-inwhite.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou ja...wat een flauw gedoe dan toch.
  ik koop ook regelmatig op Mp en heb, gelukkig, alleen met aardige mensen te maken en gezellige mailtjes...jammer dat het blijkbaar voor sommige zo moet, ik zou ook balen dan...maar ja blijven lachen hoor! Grtjs mar.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je op Visite bent ....... de koffie staat klaar (hahaha)
Bedankt voor je reactie, opmerking of evt. leuke anecdote......

Ben er gek op............
Groetjes Tante Jo